Backwods Russian Cream

100,00200,00
Stok Var
  • 18 yаşındаn küçükler ve hаmilеlik dönemіndekі baуanlara satış yapmıyoruz.
  • Günlük likit kullanımınıza dikkat edin ve aşırıya kaçmayın.
  • Çoсukların vе evсil hаyvаnlаrın erіşebіleceğі yerlerde muhafaza edilmemelidir.
  • Elektonik sigara likitleri doğrudan ağız yolu ile іçіlmemelіdіr.
SKU: N/A

Açıklama

MTL Backwods Russian Cream

MTL firmasının Orjinal tütün serisi adı altında üretimini yaptığı, Backwods Russian Cream isimli elektronik sigara likitidir.

Orjinal backwods Rus kremalı purosunun tadındadır.

Likitlerin VG-PG oranı sabittir(%80VG-%20PG)

Tüm elektronik sigaralarla uyumludur

Backwods Serisi Nedir ?

Backwods 1973’te kurulmuş bir puro firmasıdır. Türkiye’de ıslak puro adı ile tanınmaktadır. MTL firması bu tatları örnek alıp likit haline getirmiştir.

[read more]

Backwoods Russian Cream

MTL markasının en sevilen elektronik sigara likit çeşitleri arasında yer alan Backwoods Russian Cream likitleri, puro severlerin de bir numaralı tercihi haline gelmiştir. Gerçek puro aroması ve kokusunu barındıran bu likitler aynı zamanda krema karışımıyla da boğazda enfes bir tat bırakmaktadır.

Geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından yakından takip edilen Rain Vape firmamızın internet sitesinde MTL Likit kategorisinde yer alan Premium likitlerden biri de Backwoods Russian Cream e-likitleri olarak dikkat çekmektedir. Bu likitler tüm e-sigara mod cihazları ile uyumlu kullanılabilmektedir.

Backwoods Russian Cream Avantajları

Elektronik sigara dünyasında yeterince deneyimi olmayan ve buharlamaya yeni başlamış kullanıcıların yanı sıra uzun yıllar boyunca e-sigara sektöründe birbirinden farklı mod cihazları kullanmış tecrübeli buhar severler tarafından da tercih edilen Backwoods Russian Cream e-likit çeşitleri, kendine has benzersiz puro aromasıyla da öne çıkmaktadır.

Hem yüksek buhar performansı elde edilmesinde hem de zengin aroma tadının korunmasında önemli bir görev üstlenen bu Premium likitler, içeriğindeki PG – VG oranı sabit tutulduğu için her buhar deneyiminde aynı kaliteyi göstermektedir. Tüm bunların yanı sıra Backwoods Russian Cream likitlerinin kötü koku yapmadığı ve pasif içim derdi olmadan kapalı alanlarda da gönül rahatlığı ile kullanılabildiği bilinmektedir.

Backwoods Russian Cream Fiyatları

Kurulduğu günden bu yana elektronik sigara tutkunlarına her türlü ihtiyaç duydukları materyalleri en uygun fiyatlarla sunan Rain Vape firmamızda Backwoods Russian Cream fiyatları konusunda da cazip seçenekler sunulmaktadır. İhtiyacınız olan bütün e-likit çeşitlerini firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bütçe dostu fiyatlarla bulabilirsiniz. Tüm elektronik sigara mod cihazları ile kullanılabilen Backwoods Russian Cream e-likitlere de Rain Vape firmamızın internet sayfası aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

[/read]

Ek bilgi

ML

30ML, 60ML

Nik.

0MG, 3MG, 6MG, 9MG, 12MG, 15MG

2 reviews for Backwods Russian Cream

5.00

Average of 2 görüntüleme

  1. Ayhan Döner

    Tadı enfes. Gün boyu içebileceğim bir likit daha buldum.

  2. Osman Öncü

    Yıllardır elektronik sigara içerim içtiğim en güzel likitlerin arasına girdi.

Add a review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir