Backwods Honey Berry

100,00200,00
Stok Var
  • 18 yаşındаn küçükler ve hаmilеlik dönemіndekі baуanlara satış yapmıyoruz.
  • Günlük likit kullanımınıza dikkat edin ve aşırıya kaçmayın.
  • Çoсukların vе evсil hаyvаnlаrın erіşebіleceğі yerlerde muhafaza edilmemelidir.
  • Elektonik sigara likitleri doğrudan ağız yolu ile іçіlmemelіdіr.
SKU: N/A

Açıklama

MTL Backwods Honey Berry

MTL firmasının Orjinal tütün serisi adı altında üretimini yaptığı, Backwods Honey Berry isimli elektronik sigara likitidir.

Orjinal backwods ballı meyveli purosunun tadındadır. 

Likitlerin VG-PG oranı sabittir(%80VG-%20PG)

Tüm elektronik sigaralarla uyumludur

Backwods Serisi Nedir ?

Backwods 1973’te kurulmuş bir puro firmasıdır. Türkiye’de ıslak puro adı ile tanınmaktadır. MTL firması bu tatları örnek alıp likit haline getirmiştir.

[read more]
Backwoods Honey Berry
Elektronik sigara kullanıcılarının en çok tercih ettikleri Premium likitler arasında yer alan Backwoods Honey Berry likitleri, sabit oranda belirlenmiş PG – VG oranı sayesinde enfes bir aroma ile benzersiz bir buhar deneyimi sunmaktadır. Ayrıca tüm e-sigara mod cihazları ile uyumlu olarak kullanılabilen bu likitler, elektronik sigara sektöründe geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından yoğun ilgi görmektedir.
Rain Vape firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde kendine ön sıralarda yer bulan Backwoods Honey Berry e-likitleri, firmamızın MTL Likit kategorisinde en çok satılan ürünlerin başında yer almaktadır. Yoğun buhar performansının yanı sıra zengin aroma tadıyla da en çok tercih edilen e-likitlerden biri haline gelmiştir.
Backwoods Honey Berry Avantajları
Elektronik sigara kullanımına yeni başlayan deneyimsiz buharcılar kadar bu alanda uzun yıllar boyunca pek çok e-sigara mod cihazı kullanmış deneyimli buhar tutkunları da son dönemde tercihlerini Backwoods Honey Berry e-likit çeşitleri tarafından yana kullanmaktadır. Enfes bal ve yaban mersini karışımı aroması sayesinde yoğun buhar deneyiminde hem boğazda hoş bir tat hem de koku oluşmasını sağlamaktadır.
Tüm bu avantajlarının ve kullanım faydalarının yanı sıra Backwood serisi tüm e-likitlerde olduğu gibi Honey Berry likitlerin içeriğinde de geleneksel sigarada bulunan zifir ve karbon monoksit gibi kanserojen maddeler bulunmamaktadır. Bu yüzden buharlama keyfi çok daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.
Backwoods Honey Berry Fiyatları
Tüm e-sigara likit ve yedek parçalarında olduğu gibi Rain Vape firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan Backwoods Honey Berry fiyatları da bütçe dostu seçeneklerle müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Siz de yoğun buhar performansını en zengin aromalarla yaşamak istiyorsanız, e-likit tercihinizi Backwoods Honey Berry likitlerden yana kullanabilirsiniz.

[/read]

Ek bilgi

ML

30ML, 60ML

Nik.

0MG, 3MG, 6MG, 9MG, 12MG, 15MG

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Backwods Honey Berry” için yorum yapan ilk kişi siz olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir